Jij verdient 100% aandacht

Ieder mens is uniek en dus ook de voorkeuren wat betreft bewegen, leefstijl en voeding. Ik kijk geheel wat voor jou het beste werkt en hoe we kunnen werken naar dat doel dat jij voor ogen hebt. Daarbij kijk ik naast inspanning ook naar ontspanning, mobiliteit en leefstijl. Alles wordt 100% aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Daarnaast zal ik ervoor zorgen als jouw coach dat je gemotiveerd blijft, weet hoe je een goede vorm behoudt en je de kennis geven zodat je dit je hele leven kan blijven toepassen.

Langdurige gezondheid is wat ik jou wens!

Personal Training Helmond

Over ons

Welkom! Samen delen wij een kantoor in gebouw Vitaliek te Helmond om optimaal jou te kunnen begeleiden op het gebied van beweging, voeding en lifestyle!

Hoby van der Graaf

Personal Trainer & Founder Twenty7

The body achieves what the mind believes!

We bewegen niet genoeg. Dat terwijl we allemaal weten hoe gezond bewegen voor je is en het allerlei voordelen heeft op stress, spijsvertering & voorkomen van allerlei ziektes! 

Doordat mensen weten dat beweging goed voor je is komt het vaak op het ’to do’ lijstje terecht en gaat het voelen als een taak. Het plezier gaat eruit. Dat gaan we aanpakken! Ik ga met jou kijken welke versie van bewegen bij jou past en hoe je dit goed gaat uitvoeren. Doordat je 100% mijn aandacht hebt bij elke afspraak zorg ik dat jij gemotiveerd, met plezier en correct de oefeningen uitvoert! 

Zelf doe ik al iets meer dan 10 jaar aan fitness, heb ik meegedaan aan marathons, mudruns, obstakel runs en hou ik van krachtsport. Daarnaast weet ik hoe belangrijk ook de ontspanning is naast inspanning en dat ook een betere mobiliteit zó veel gezondheidsvoordelen heeft. 

Ik heb heel veel zin om met jou het traject te starten! Let’s do this!

Lize Matser

Orthomoleculair darmtherapeut & Founder ONADA

Je bent wat je eet
Je bent wat je eet, verteert, opneemt en weer uitscheidt!

Bij mij draait het niet om het behalen van maatje xs maar het behalen van een krachtig lichaam en algehele gezondheid waar jij alle energie uit kan halen! Voorkomen in plaats van genezen. Ik ga met jou terug naar de gezondheid van jouw lichaam d.m.v. laboratorium onderzoek. Hier komt ook bij kijken wat je eet, waarom je eet wat je eet en welke voeding het beste bij jou als uniek individu past! Mijn specialisaties liggen in de darmgezondheid en neurotransmitters.

Mocht je naast het traject bij Hoby dit ook interessant vinden, vraag het Hoby en hij verwijst je door naar mij 🙂

Meer weten?
Eens kennis maken?
Graag!

1 + 13 =

Adres kantoor:

Wij zijn vlakbij Eindhoven gelegen in Helmond. (15 minuten rijden) 

Gebouw Vitaliek
Julianalaan 2, 5707 HR, Helmond
2e verdieping, volg ‘Personal Training & Lifestyle’
Gratis parkeren voor de deur!

KVK nummer: 80064809