Twenty7


Personal training

Is jouw doel spieropbouw, vet verlies, gezonder worden of ontspannen? 

Twenty7 logo

Welkom!

Iedereen sport op zijn eigen niveau en daarom verdien ook jij een training die bij jou past. Ga aan de slag met voeding en training die 100% gericht is op jouw visie.
Ik ben jouw persoonlijke coach. 

Ga voor langdurige gezondheid. Achter alles zit kennis en een gedachte. Als jij deze trainingsleer onder de knie hebt kan je dit in de toekomst blijven toepassen.

Bij Twenty7 wordt er een combinatie van beweging, voeding en ontspanning aangeleerd. Er moet een goede balans gevonden worden om vanuit die balans verder te bouwen. Is deze balans verstoort dan zullen ook de prestaties achter blijven.

 

 

 

 

 

Personal Training Helmond
Twenty7 training

Krijg meer inzicht en verander je levensstijl

Herken je dat? Je bent na een werkdag compleet op. Je hebt geen zin meer om de deur uit te gaan. Gewoontes schieten er snel in en het kost moeite om deze te veranderen.

Laat Twenty7 jou nieuwe inzichten geven. Focus op de ‘why’. Ik ben jouw persoonlijke  coach en samen gaan we er tegenaan om gewoontes te doorbreken & doelen te behalen!

Twenty7 helpt jou je doelen te realiseren!

Klaar om je doel te realiseren? wil je daar hulp bij?

Het is belangrijk dat iedereen kan starten op hun eigen niveau.  Vaak worden er onrealistische doelen gesteld wat demotiverend kan werken. Dankzij een gepersonaliseerd plan en coaching kunnen er stappen gemaakt worden naar je uiteindelijke doel.

Bij Twenty7 kan je terecht voor verschillende doeleinde. Door middel van de intake zal er gekeken worden wat de beste optie’s voor jou zijn. Zijn wij van mening dat je ergens anders meer op je plek zit zullen wij je dit aanbevelen.

Wat is personal training?

Personal training

Met de trainingen wordt er ingezoomd op hoe jij het best beweegt. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en daarbij moeten we samen uitkomen op de ideale situatie.

Flexibiliteit.

Wij staat voor flexibiliteit. Sport op het moment dat het jou uit komt. Wij kijken samen naar de tijden die bij jou passen. Ook gaan tussentijdse contactmomenten gemakkelijk via Whatsapp, email of via andere digitale kanalen.

Gecertificeerde coaches.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door gecertificeerde coaches die up to date zijn en altijd door blijven leren om hun kennis te vergroten en in te zetten. Geen vage uitleg maar wetenschappelijke onderbouwing die jij in de praktijk kan toepassen.

Spieropbouw (hypertropie)

Vet verlies

Conditie (cardiovasculair)

Sport specifieke training

mobiliteit

Rust

Gewoontes (mindset)

Haal het beste uit elke training!

Bij Twenty7 geven wij je persoonlijke aandacht om je verder te helpen door onze kennis en ervaring in te zetten waar jij dit nodig hebt. Of je nu een beginner bent die niet weet waar die moet beginnen of een sporter die meerdere jaren bezig is; iedereen kan groeien in de discipline die je uitoefent.

Personal coaching zorgt er niet alleen voor dat je je doelen realiseert maar het zorgt er ook voor dat je in de toekomst zelf uit de voeten kan komen om jezelf te verbeteren. Het streven is om je handvatten mee te geven zodat je zelfs na de Personal coaching de kennis in bezit hebt om verder te kunnen bouwen.

Spieropbouw & vetverlies

Spieropbouw – Als mensen de term spieropbouw horen wordt er al snel een link gelegd met krachttraining. Spieren hebben een belasting nodig om te kunnen groeien. Dit hoeft echter niet met externe gewichten (maar dat helpt daar wel bij). Waar het lichaam naartoe moet werken is supercompensatie. Dit betekend dat wanneer je een bepaalde spier werk laat verrichten je de spier ‘beschadigd’. Er komen hele kleine scheurtjes in de spier te zitten die je lichaam weer moet repareren. Maar dit is niet het enige wat het lichaam doet, je lichaam hersteld niet alleen de spier maar bereidt zich ook voor op de toekomst door de spier sterker te maken dan dat hij was. Als je dit op de lange termijn volhoud zal er steeds meer spiermassa worden opgebouwd.

Vetverlies – Mensen hebben het vaak over afvallen maar wat zij bedoelen is vetverliezen. Vetverliezen word veroorzaakt door simpel gezegd het creëren van een tekort van kcal wat je lichaam nodig heeft. Elk dieet wat je kan volgen houdt zich in de basis aan deze regel. 

Diëten wordt gezien als iets voor een kortere periode. Wil je echt een verschil maken en een stabiel gewicht behalen wat vol te houden is voor een lange tijdsperiode spreken wij over het veranderen van leefgewoontes. 

Er is veel onduidelijk in de wereld van voedsel, de ene dag is iets gezond en de andere dag wordt iets bestempeld als ongezond. Laat ons je helpen om dit onder de knie te krijgen.

The body achieves what the mind believes

Conditie & sportspecifieke trainingen

Conditie op doen is erg belangrijk voor je algehele gezondheid. Het zorgt ervoor dat je makkelijker je dagelijkse activiteiten kan uitvoeren. Nog belangrijker; het zorgt ervoor dat je ademhalingssysteem en bloedsomloop verbeterd (je cardiovasculaire systeem). Dat is niet alleen belangrijk voor nu maar ook voor ver in de toekomst. 

Take care of your body, It’s the only place you have to live

Als je traint voor een specifieke sport of event is het belangrijk te weten hoe je dit doet. Je trainingen moeten worden aangesloten op de bewegingen die  belangrijk zijn voor de sport die jij uitoefent. Het kan voorkomen dat jouw training niet specifiek genoeg is en dit juist een tegenwerking geeft op wat je probeert te bereiken. Wij willen dit tegen gaan en precies de spieren en bewegingen aanpakken die jouw dat extra zetje gaan geven.

Don’t stop untill you’re proud!

Rust, mobiliteit en gewoontes

Rust is erg belangrijk voor ons lichaam. We kunnen niet heel de tijd aan staan en moeten prikkels kunnen verwerken. Dat is bij training niet anders. Loop je te hard van stapel zonder genoeg rust te nemen kan er overtraining ontstaan. Je krijgt hierbij juist het tegenovergestelde resultaat van wat je voor ogen had.   

 

If you get tired learn to rest, not to quit

Wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt voordat iets een gewoonte wordt? Gewoontes zijn moeilijk aan te leren maar misschien nog wel moeilijker af te leren. Het lichaam kiest altijd voor de optie die het minste energie kost. Dit wil niet zeggen dat dit altijd de beste manier is. Kijk maar is naar je houding, schouders hangen vaak naar voren, je zit vooruit gebogen met je rug en je nek hangt naar benden.

Gewoontes heb je niet alleen in de vorm van houding. Je kan ook wat betreft voeding of training bepaalde gewoontes hebben. Wil je hier vanaf komen moet je consequent en continue blijven denken wat het is wat je nou eigenlijk wilt veranderen. 

 

Great things never come from the comfort zones

Specialisatie

Twenty7 coached verder.

Mijn passie is fitness en gezondheid. Hierdoor weet ik precies wat alle valkuilen zijn en ook hoe je wél een doel kan behalen.  Daarnaast bundel ik mijn krachten samen met een orthomoleculair leefstijl adviseur. Door uitgebreide persoonlijke adviezen op het gebied van beweging en voeding zorg ik dat jij alles krijgt wat nodig is voor jouw vraag. Jij staat als individu voorop. 

Spieropbouw

Krachttraining is maar één element om spier op te bouwen. Ben jij er klaar voor als alle puzzelstukken op hun plaats vallen?

Vetverlies

Op een gezonde manier vet verliezen door een combinatie van voeding en beweging. Verantwoord afvallen zonder dieet.

Cardiovasculair

Specifiek trainen op conditie voor bijvoorbeeld algehele gezondheid, een marathon of mudrun? Geef je training een boost!

Voeding

Als mensen geen resultaten zien met hun training is het vaak de voeding die dit tegen werkt. Leer zelf hoe je dit kunt aanpakken!

Flexibiliteit

Gemiddeld zitten wij tussen de 7,6 en 10,1 uur per dag. Dit is een aanslag op je lichaam. Zorg er voor dat je lichaam weer beweegt hoe het bedoelt is. 

Ontspanning

Rust is een belangrijk element. Neem jij niet genoeg rust dan kan dit leiden tot spierafbraak. Een goed trainingsschema speelt hier op in.

Is Personal Training wat voor mij?

Personal training is geschikt voor  mensen die de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling  willen zetten. Iedereen begint op zijn eigen niveau en van daaruit wordt er verder gebouwd.   

Waarin word ik precies begeleid?

Je wordt begeleid op 3 facetten namelijk; training, voeding en mindset. Alles wat je nodig hebt om jou persoonlijke doelen te bereiken!

Heb ik een bepaald startniveau nodig?

Nee, bij Twenty7 start iedereen op zijn eigen niveau. De aandacht is volledig gericht op het verder helpen van jou. 

Is het noodzakelijk dat ik ingeschreven sta bij een sportschool?

Nee het is niet noodzakelijk om ingeschreven te staan bij een sportschool. De coaching word volledig op jou persoonlijke situatie afgestemt. Echter is het wel een pre om toegang te hebben tot een sportschool.

Is de Personal Training geschikt voor elke leeftijd?

Online personal training is voor iedereen vanaf 18 jaar of van goedkeuring van ouders. Er wordt per situatie bekeken wat het beste bij de situatie past. 

Ik heb een opmerking of vraag, waar kan ik terecht?

Als je nog verdere vragen hebt kan je altijd het contactformulier onder aan de pagina raadplegen en wij zullen zo snel mogelijk jou vraag beantwoorden. Je kunt ook direct mailen naar hoby@twenty-7.nl (klik hier en ga naar het contactformulier)

Hoe werkt het

i

Het intake-formulier

Wanneer je hebt  besloten  om de volgende stap te nemen en je lichamelijke doelen te behalen zal er door middel van een intake formulier bekeken worden hoe jou persoonlijke situatie er uit ziet. Door de antwoorden te analyseren zal er samen met jou een route worden uitgezet.

De intake

Wanneer de basis principes duidelijk zijn kan de route om jou doel te realiseren besproken worden. Geen onrealistische gedachtes maar een duidelijk plan. Is er iets niet duidelijk of zie je iets niet zitten? bespreek het en bekijk samen met je coach wat de mogelijkheden zijn.

Behaal je doel

Nu alles besproken is kunnen er stappen gezet worden. Implementeer het plan in jou dagelijks leven en maak er een gewoonte van. Wekelijks worden de resultaten met je besproken en je trainings- en voedingsplan aangepast. Schieten er vragen te binnen? Stel ze wanneer je maar wilt aan je coach!

Wil je weten wat de MOGELIJKHEDEN zijn?
Stuur een bericht!

10 + 5 =

Adres kantoor:

Gebouw Vitaliek
Julianalaan 2, 5707 HR, Helmond
2e verdieping, volg ‘Personal Training & Lifestyle’
Gratis parkeren voor de deur!

KVK nummer: 80064809