Twenty7

Personal training

Is jouw doel spieropbouw, vet verlies, gezonder worden of ontspannen?

Personal Training

Bij Twenty7 geven wij je persoonlijke aandacht om je verder te helpen door onze kennis en ervaring in te zetten waar jij dit nodig hebt. Of je nu een beginner bent die niet weet waar die moet beginnen of een sporter die meerdere jaren bezig is; iedereen kan groeien in de discipline die je uitoefent.

Personal coaching zorgt er niet alleen voor dat je je doelen realiseert maar het zorgt er ook voor dat je in de toekomst zelf uit de voeten kan komen om jezelf te verbeteren. Het streven is om je handvatten mee te geven zodat je zelfs na de Personal coaching de kennis in bezit hebt om verder te kunnen bouwen.

Is het wat voor jou?

Personal training is voor  mensen die de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling  willen zetten. Iedereen begint op zijn eigen niveau en van daaruit kan verder gebouwd worden.

Personal trainers worden vaak gezien als stok achter de deur maar de echte verandering moet uit jezelf komen. Bij Twenty7 Personal Training doen wij de stap verder om dit te realiseren!

Privé studio Vita_liek

Sinds 2021 deel ik samen met Lize Matser een kantoor in Vita_Liek. Daar kunnen wij samen aan jou doelen werken. geheel gericht op jou, geen afleidingen om je heen maar een goede ruimte waar je stappen gaat zetten.

Alle aandacht op jou!

Het is belangrijk dat iedereen kan starten op hun eigen niveau.  Vaak worden er onrealistische doelen gesteld wat demotiverend kan werken. Dankzij een gepersonaliseerd plan en coaching kunnen er stappen gemaakt worden naar je uiteindelijke doel.

Bij Twenty7 kan je terecht voor verschillende doeleinde. Door middel van de intake zal er gekeken worden wat de beste optie’s voor jou zijn. Zijn wij van mening dat je ergens anders meer op je plek zit zullen wij je dit aanbevelen.

3x3 Kickstart

9x Personal Training
375,-
  • 3 weken
  • 3 trainingen per week
  • Privé sport studio te Helmond
  • 1 op 1
  • Trainen op jouw niveau en doel

Neem contact op! Laten we kennis maken

12 + 13 =

Adres kantoor:

Gebouw Vitaliek
Julianalaan 2, 5707 HR, Helmond
2e verdieping, volg ‘Personal Training & Lifestyle’
Gratis parkeren voor de deur!

KVK nummer: 80064809