Twenty7

Personal training

Is jouw doel spieropbouw, vet verlies, gezonder worden of ontspannen? 

Twenty7 logo

Welkom!

Iedereen sport op zijn eigen niveau en daarom verdien ook jij een training die bij jou past. Ga aan de slag met voeding en training die 100% gericht is op jouw visie.
Ik ben jouw persoonlijke coach. 

Ga voor langdurige gezondheid. Achter elke actie zit en een gedachte. Als jij de trainingsleer onder de knie hebt kan je dit in de toekomst zelf blijven toepassen.

Bij Twenty7 wordt er een combinatie van beweging, voeding en ontspanning aangeleerd. Er moet een goede balans gevonden worden om vanuit die balans verder te bouwen. Is deze balans verstoort dan zullen ook de prestaties achter blijven.

 

 

 

 

 

Personal Training Helmond
Twenty7 training

Krijg meer inzicht en verander je levensstijl

Herken je dat? Je bent na een werkdag compleet op. Je hebt geen zin meer om de deur uit te gaan. Gewoontes schieten er snel in en het kost moeite om deze te veranderen.

Laat Twenty7 jou nieuwe inzichten geven. Focus op de ‘why’. Ik ben jouw persoonlijke  coach en samen gaan we er tegenaan om gewoontes te doorbreken & doelen te behalen!

Twenty7 helpt jou je doelen te realiseren!

Klaar om je doel te realiseren? wil je daar hulp bij?

Het is belangrijk dat iedereen kan starten op hun eigen niveau.  Vaak worden er onrealistische doelen gesteld wat demotiverend kan werken. Dankzij een gepersonaliseerd plan en coaching kunnen er stappen gemaakt worden naar je uiteindelijke doel.

Bij Twenty7 kan je terecht voor verschillende doeleinde. Door middel van de intake zal er gekeken worden wat de beste optie’s voor jou zijn. Zijn wij van mening dat je ergens anders meer op je plek zit zullen wij je dit aanbevelen.

Wat is personal training?

Persoonlijk

Met online personal training wordt er 1 op 1 getraind in een privé studio. Hier wordt samen met gekeken wat de doelen zijn en hoe we de gaan bereiken. Doordat wij een eigen studio hebben in Vita_Liek zal alle aandacht 100% gericht zijn op jou training.

Flexibiliteit.

Doordat wij een eigen privé studio hebben zal er altijd een plek vrij zijn voor wanneer jij kan trainen. Wij zijn niet gebonden aan de drukte en openingstijden van sportscholen.

Gecertificeerde coaches.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door gecertificeerde coaches die up to date zijn en altijd door blijven leren om hun kennis te vergroten en in te zetten. Geen vage uitleg maar wetenschappelijke onderbouwing die jij in de praktijk kan toepassen.

Samenwerking

Twenty7 heeft een samenwerking met Orthomoluculair therapeut Lize Matser. Zij is expert op het gebied van voeding, neurotransmitters en suppletie. Samen brengen wij jouw lichaam naar een gezondere versie!

Spieropbouw (hypertropie)

Vet verlies

Conditie (cardiovasculair)

Sport specifieke training

mobiliteit

Rust

Gewoontes (mindset)

Haal het beste uit elke training!

Bij Twenty7 geven wij je persoonlijke aandacht om je verder te helpen door onze kennis en ervaring in te zetten waar jij dit nodig hebt. Of je nu een beginner bent die niet weet waar die moet beginnen of een sporter die meerdere jaren bezig is; iedereen kan groeien in de discipline die je uitoefent.

Personal coaching zorgt er niet alleen voor dat je je doelen realiseert maar het zorgt er ook voor dat je in de toekomst zelf uit de voeten kan komen om jezelf te verbeteren. Het streven is om je handvatten mee te geven zodat je zelfs na de Personal coaching de kennis in bezit hebt om verder te kunnen bouwen.

Spieropbouw & vetverlies

Spieropbouw – Als mensen de term spieropbouw horen wordt er al snel een link gelegd met krachttraining. Spieren hebben een belasting nodig om te kunnen groeien. Dit hoeft echter niet met externe gewichten (maar dat helpt daar wel bij). Waar het lichaam naartoe moet werken is supercompensatie. Dit betekend dat wanneer je een bepaalde spier werk laat verrichten je de spier ‘beschadigd’. Er komen hele kleine scheurtjes in de spier te zitten die je lichaam weer moet repareren. Maar dit is niet het enige wat het lichaam doet, je lichaam hersteld niet alleen de spier maar bereidt zich ook voor op de toekomst door de spier sterker te maken dan dat hij was. Als je dit op de lange termijn volhoud zal er steeds meer spiermassa worden opgebouwd.

Vetverlies – Mensen hebben het vaak over afvallen maar wat zij bedoelen is vetverliezen. Vetverliezen word veroorzaakt door simpel gezegd het creëren van een tekort van kcal wat je lichaam nodig heeft. Elk dieet wat je kan volgen houdt zich in de basis aan deze regel. 

Diëten wordt gezien als iets voor een kortere periode. Wil je echt een verschil maken en een stabiel gewicht behalen wat vol te houden is voor een lange tijdsperiode spreken wij over het veranderen van leefgewoontes. 

Er is veel onduidelijk in de wereld van voedsel, de ene dag is iets gezond en de andere dag wordt iets bestempeld als ongezond. Laat ons je helpen om dit onder de knie te krijgen.

The body achieves what the mind believes

Conditie & sportspecifieke trainingen

Conditie op doen is erg belangrijk voor je algehele gezondheid. Het zorgt ervoor dat je makkelijker je dagelijkse activiteiten kan uitvoeren. Nog belangrijker; het zorgt ervoor dat je ademhalingssysteem en bloedsomloop verbeterd (je cardiovasculaire systeem). Dat is niet alleen belangrijk voor nu maar ook voor ver in de toekomst. 

Take care of your body, It’s the only place you have to live

Als je traint voor een specifieke sport of event is het belangrijk te weten hoe je dit doet. Je trainingen moeten worden aangesloten op de bewegingen die  belangrijk zijn voor de sport die jij uitoefent. Het kan voorkomen dat jouw training niet specifiek genoeg is en dit juist een tegenwerking geeft op wat je probeert te bereiken. Wij willen dit tegen gaan en precies de spieren en bewegingen aanpakken die jouw dat extra zetje gaan geven.

Don’t stop untill you’re proud!

Rust, mobiliteit en gewoontes

Rust is erg belangrijk voor ons lichaam. We kunnen niet heel de tijd aan staan en moeten prikkels kunnen verwerken. Dat is bij training niet anders. Loop je te hard van stapel zonder genoeg rust te nemen kan er overtraining ontstaan. Je krijgt hierbij juist het tegenovergestelde resultaat van wat je voor ogen had.   

 

If you get tired learn to rest, not to quit

Wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt voordat iets een gewoonte wordt? Gewoontes zijn moeilijk aan te leren maar misschien nog wel moeilijker af te leren. Het lichaam kiest altijd voor de optie die het minste energie kost. Dit wil niet zeggen dat dit altijd de beste manier is. Kijk maar is naar je houding, schouders hangen vaak naar voren, je zit vooruit gebogen met je rug en je nek hangt naar benden.

Gewoontes heb je niet alleen in de vorm van houding. Je kan ook wat betreft voeding of training bepaalde gewoontes hebben. Wil je hier vanaf komen moet je consequent en continue blijven denken wat het is wat je nou eigenlijk wilt veranderen. 

 

Great things never come from the comfort zones

Specialisatie

Twenty7 coached verder.

Mijn passie is fitness en gezondheid. Hierdoor weet ik precies wat alle valkuilen zijn en ook hoe je wél een doel kan behalen.  Daarnaast bundel ik mijn krachten samen met een orthomoleculair leefstijl adviseur. Door uitgebreide persoonlijke adviezen op het gebied van beweging en voeding zorg ik dat jij alles krijgt wat nodig is voor jouw vraag. Jij staat als individu voorop. 

Spieropbouw

Krachttraining is maar één element om spier op te bouwen. Ben jij er klaar voor als alle puzzelstukken op hun plaats vallen?

Vetverlies

Op een gezonde manier vet verliezen door een combinatie van voeding en beweging. Verantwoord afvallen zonder dieet.

Cardiovasculair

Specifiek trainen op conditie voor bijvoorbeeld algehele gezondheid, een marathon of mudrun? Geef je training een boost!

Voeding

Als mensen geen resultaten zien met hun training is het vaak de voeding die dit tegen werkt. Leer zelf hoe je dit kunt aanpakken!

Flexibiliteit

Gemiddeld zitten wij tussen de 7,6 en 10,1 uur per dag. Dit is een aanslag op je lichaam. Zorg er voor dat je lichaam weer beweegt hoe het bedoelt is. 

Ontspanning

Rust is een belangrijk element. Neem jij niet genoeg rust dan kan dit leiden tot spierafbraak. Een goed trainingsschema speelt hier op in.

Wil je weten wat de MOGELIJKHEDEN zijn?
Stuur een bericht!

3 + 8 =

Adres kantoor:

Gebouw Vitaliek
Julianalaan 2, 5707 HR, Helmond
2e verdieping, volg ‘Personal Training & Lifestyle’
Gratis parkeren voor de deur!

KVK nummer: 80064809